БСП няма да чака последния момент и вече започва подготовка

...
 БСП няма да чака последния момент и вече започва подготовка
Коментари Харесай

Нинова призова столичните социалисти да мислят за кмет

 БСП няма да чака последния миг и към този момент стартира подготовка за локални избори, стана ясно от обръщението на Корнелия Нинова към столичния актив. Тя прикани градската организация да изготви мощна стратегия за София с оферти за решения на наболелите въпроси с превоза, " Топлофикация ", концесията на водата, презастрояването и зелена София. В понеделник вечер управлението на столичните социалисти събра над 600 ръководители на съществени партийни организации на левицата в София. 
" Отсега мислете за претендент за кмет на София. Моделът " кумгейт " в общините би трябвало да бъде разрушен. Това не е битов въпрос, а проблем на държавността. Имаме огромна задача - да освободим народа си от това задължение и да му осигурим спокоен и свободен избор и да избират по вътрешно разбиране, а не под опасност ", безапелационна бе Нинова.
Лидерът на Българска социалистическа партия напомни, че към този момент са направени две национални срещи с кметове и общински ръководители на левицата и до локалните избори, с тяхна помощ би трябвало да се изготви напълно нов закон за локалното самоуправление и локалната администрация.
На срещата водачът на Българска социалистическа партия в София Калоян Паргов разкритикува слабостите на ръководещите в столицата. Той дефинира София като синтезиран израз на порочното ръководство на модела " ГЕРБ ". Паргов съобщи, че работата на всички общински съветници и специалистите от Българска социалистическа партия е напълно ориентирана към построяването на ясна и качествена опция на неправилното ръководство, на което е подложена София сега.

 
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР